Str. Baba Novac nr. 183

Constanța, Romănia

+4 0722 367 630

Suport Online

office@elscontab.com

E-mail

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

În week-end închis

Resurse Umane

Managementul resurselor umane (MRU) este procesul de angajare a oamenilor, de formare, compensându-i, elaborând politici legate de ei și dezvoltând strategii de pastrarea a acestora.

Despre Noi

Motive să lucrezi cu o firmã de Resurse Umane

Ai nevoie de oameni care să îndeplinească sarcini și să lucreze în organizație. Chiar și cu cele mai sofisticate mașini, oamenii încă sunt necesari. Din acest motiv, una dintre sarcinile majore în MRU este personalul. Angajarea de personal implică întregul proces de angajare, de la postarea unui loc de muncă până la negocierea unui pachet salarial.

Ai nevoie de un cost redus, dar și de expertiza unei echipe de consultanți cu experiență individuală vasta în managementul Resurselor Umane.

Odată ce ne-am petrecut timp pentru a angaja noi angajați, vrem să ne asigurăm că aceștia nu numai că sunt instruiți pentru a face meseria, ci și continuă să crească și să dezvolte noi abilități în locul lor de muncă. Acest lucru duce la o productivitate mai mare pentru organizație. Formarea este, de asemenea, o componentă cheie în motivarea angajaților. Angajații care simt că își dezvoltă abilitățile tind să fie mai fericiți în locurile lor de muncă, ceea ce are ca rezultat o reținere sporită a angajaților.

umbrella, businessman, corporate-1600488.jpg

Autorizație de muncă pentru cetățeni străini

Câteva despre…

Cum să îi faci pe oameni să te placă

Invățăm acționând. De câte ori privești la oamenii din echipa ta, din cauza unei atitudini beligerante, ne apropiem sigur și cu pași repezi de retrogradare. E adesea mai ușor să invinuiești decât să lauzi. Aș vrea să iți oferim, pentru echipa ta, experiența și entuziasmul nostru, în a-i stârni spre entuziasm, oportunități și de ce nu, venituri mai mari.

”Oamenii sunt uimiți frecvent de rezultate noi pe care le obțin”.

Prin urmare, singura modalitate de a-i influența pe alții constă în a vorbi despre ceea ce doresc ei și a le arăta cum să atingă respectivele ținte.

Iată unul dintre cele mai bune sfaturi oferite vreodată cu privire la arta relațiilor interumane, oferit de Henry Ford: ”Daca există vreun secret al succesului, el se află in abilitatea de a înțelege punctul de vedere al celeilalte persoane și de a vedea lucrurile atât din perspectiva sa, cât și din a ta.”

After
Before

Ce ne place?

Suntem dedicați să asigurăm o contabilitate precisă și la timp pentru toate afacerile cu care lucrăm. 

E L S Digital

E L S Digital servicii de web design și marketing online.

Social

©2022 Toate drepturile sunt rezervate