Online Marketing
Website-ul tău!

O modalitate modernă de a crea o simplă impresie pozitivă. Te invit să creăm acea impresie exprimându-ți afacerea în mediul online

Str. Baba Novac nr. 183

Constanța, Romănia

+4 0722 367 630

Suport Online

office@elscontab.com

E-mail

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

În week-end închis

Ce este Online Marketing?

Știm că un design bun înseamnă afaceri prospere!

Marketingul online este procesul de a folosi canalele web pentru a difuza un mesaj despre activitatea companiei tale sau produsele pe care intenționezi să le vinzi, către potențialii tăi clienți. Metodele și tehnicile utilizate pentru marketingul online includ e-mail, rețele sociale, publicitate grafică, optimizare pentru motoarele de căutare, Google AdWords și multe altele. Foarte mulți potențiali clienți își petrec timpul prin canalele de socializare citind, căutând, cumpărătând și socializând online.

Totul este despre creativitate

„A ignora marketing-ul online este ca și cum ai deschide o afacere, dar nu ai spune nimănui.” — KB Marketing Agency

Servicii E L S Design

Primul pas pentru a începe marketingul online este să vă evaluați obiectivele, apoi noi îți promovăm afacerea online prin modern marketing, îți creștem audiența și te punem în contact cu potențialii tăi clienți. 

Consultanță

Fiecare proiect necesită timp pentru a atinge ce ne dorim. Îți sugerez să facem cunoștință, apoi eu fac cafeaua iar tu povestește-mi despre cel mai important proiect al tău. Nu uita! Punctul tău de vedere îți crează succesul.

Web Design

Unul dintre lucrurile mari...pe care le putem crea împreuna, este chiar partea de prezentare, în lumea lui online, a afacerii tale. Ne place să scriem despre oameni și obiecte, ”life style” și dezvoltare personală . Acum că ai încredere, ești mai linistit.

Prezentări

O prezentare grozavă este mai ușor de înțeles, atrăgătoare din punct de vedere vizual și captivantă pentru publicul dvs. O prezentare bine realizată vă poate aduce beneficii afacerii prin creșterea productivității, încurajarea echipei și chiar stimularea vânzărilor.

Marketing

Afacerea ta poate fi doar o picătură intr-un ocean, probabil auzi peste tot asta. Aceasta e una dintre cele mai mari limitări pe care ni le punem in mod continuu. Prin Marketing, chiar dacă ne purtăm de parcă am fi mici, când, de fapt, putem deveni foarte cunoscuți.

De ce Online Marketing?

Devine un clișeu să vorbim despre activitățile media de astăzi, motiv pentru care am să trec direct la subiect. Ti-am lăsat câteva din recomandările importante pentru o promovare cu reușite și confetii:

Fiecare proiect este diferit...

Folosind imaginația sintetică, creăm și ducem la îndeplinire orice plan. Ce iți promitem atunci când alegi E L S Digital:

Am trecut în revistă, ceva din munca noastră

Ce ne place?

Suntem dedicați să asigurăm o contabilitate precisă și la timp pentru toate afacerile cu care lucrăm. 

E L S Digital

E L S Digital servicii de web design și marketing online.

Social